Otthon
Üzlet
Ipar
Szatelit
Háttér
Oldaltérkép
Termékek
Akciók
Kosár
Aukció
Tender
Country: 
Keresés:      
Itt tart a menüben:

Otthon :: Cikkek, tanulmányok

   
Menü:
Klíma aktualitások
Forgalmazott márkák
Bontottcsirkét, bontottcsirkét, bontottcsirkét…
Cikkek, tanulmányok
Lehet, hogy nem arra van szüksége, amit szeretne? Tudnia kell, hogy mit akar a Bőre, a Szeme, a Füle és az Orra!
Ne kelljen sapka, kabát a klímához
Elegancia - klímamegoldások vizuális kompromisszum nélkül
Hűvöset, de csendben!
Miért nem használnak a műtőkben bioszűrős klímát
Naprakész elektronika
Vigyázat mellényúlhat!
Egy jó (adag) szolgáltatás amivel a klímagépből klímamegoldás lesz
Klimatizál? Legyen a légkondi az Ön kifinomult ízlésének tökéletes bizonyítéka
Komfortépítés éles helyzetekben
Kevés pénzért jó megoldást kaphatnék? Van jó válasz!
Perpetum Mobile - vagy valami más?
Bumm-bumm-bumm! Gázfűtések veszélyei - hőszivattyús megoldásokkal
Az új coolklima.hu
Referenciák
Megtakarítási tábla
   
Bejelentkezés
Azonosító:   
Jelszó: 
Regisztráció itt
Elfelejtette jelszavát?
Kosár
Az ön kosara üres.
e-ügyfélszolgálat
e-hitelügyintézés
Hibabejelentő
Virtuális mérnök!
+ Kérjük válassza ki milyen célra kívánja használni új klímáját!
   
Cikkek, tanulmányok

Lehet, hogy nem arra van szüksége, amit szeretne?

Tudnia kell, hogy mit akar a Bőre, a Szeme, a Füle és az Orra! Klíma megoldások (legalább) négy érzékszerv szemszögéből.   Ha egy kis nyári napsütés befűt az Ön szobájában, könnyen elhangzik: vegyünk klímát! Ez az egyszerű mondat szinte végtelen lehetőségeket, és kemény buktatókat vetíthet előre. Mielőtt tehát dönt, gondolja át, mi IGAZÁN fontos Önnek. A bőr, a szem, a fül, az orr szemszögéből.

Tovább
 

Ne kelljen sapka, kabát a klímához

azaz 5 tanács annak érdekében, hogy ne kelljen kerülőutat találni a lakásban, amikor a légkondi működik.

Tovább
 

Elegancia - klímamegoldások vizuális kompromisszum nélkül

azaz okos gondolatok ahhoz, hogy a klimatizálás szükségletéből hogyan teremthetjük meg eleganciánk, ízlésünk diszkrét megnyilvánulását.   Ez az írásom kicsit túllép a szigorúan vett műszaki kereteken, és akkor nyújt segítséget Önnek, ha vizuális szempontból is átgondolt, optimális megoldást szeretne - a komfortfunkciók csorbulása nélkül.   A mögöttem álló évek tapasztalatai azt mutatják - szinte nincs lehetetlen kívánság e cél elérése érdekében:

Tovább
 

Hűvöset, de csendben!

azaz mitől lehet csendes egy klíma, és honnantól zavaró a hang.   Ugye ez egy fontos kérdés!? Azt tapasztalom, hogy akiknek tanácsot adok, ebben a kérdésben aggódnak a legjobban, ez van talán leginkább szem előtt egy laikus számára.   Hát akkor igyekszem egy objektív képet festeni erről a kérdésről is.

Tovább
 

Miért nem használnak a műtőkben bioszűrős klímát

azaz tudjon meg mindent a klímatechnika legújabb (marketing) opcióiról - a klímaszűrőkről.   Lehet, hogy azt sugalltam ezzel a fejezetcímmel, hogy a klímaberendezésekbe szerelt szűrőknek nincs semmi jelentősége.   Pedig nem így gondolom!   Tudom viszont, hogy ez az egyik olyan opciója a mai klímaberendezéseknek, amelyről a legkevesebb műszaki információ - és még kevesebb tapasztalat áll rendelkezésre.

Tovább
 

Naprakész elektronika

8 jelentős előny az inverter technológia révén.    Egy szó, amellyel egyre gyakrabban találkozhat a klímatechnika területén: inverter. Mégsem hiszem, hogy a legtöbb esetben az „energiatakarékos” jelzőnél több is párosul a felhasználók - és sok esetben a szakemberek - fejében.   Pedig egy igazi áttörésről van szó. Maga az inverter nem más, mint egy - gyakorlatilag fokozatmentes - teljesítmény szabályozó. Egy olyan eszköz, amely alkalmassá teszi a berendezésünket arra, hogy akár 20%, akár 50%, akár 100%-on üzemeljen.

Tovább
 

Vigyázat mellényúlhat!

5 ok, amiért a legtöbben NEM a vágyaiknak és pénztárcájuknak leginkább megfelelő klimatizálási megoldást kapják!   Tudja Ön, mennyi esélye van arra, hogy a mai magyarországi klíma kínálatban egy olyan megoldást kapjon, amely 100%-os optimumot nyújt az Ön vágyihoz és anyagi lehetőségeihez mérten? Körülbelül 1 a 10-hez. Ami nem is olyan rossz arány, ahhoz képest, amire a lottóban számíthat.   Hogy miért csak ennyi? Elmondok Önnek öt okot, amely csak a magyarázatok legérthetőbb pontjait tartalmazzák (Ne lepődjön meg, ha bármelyikben saját vagy ismerőse történetére ismer. Az egybeesés NEM a véletlen műve.):

Tovább
 

Egy jó (adag) szolgáltatás - amivel a klímagépből klímamegoldás lesz

azaz 5 szempont, amelyet mindenképp figyelembe kell venni, ha Ön aggodalmak nélküli klímatelepítés elé kíván nézni.

Tovább
 

Klimatizál? Legyen a légkondi az Ön kifinomult ízlésének tökéletes bizonyítéka

azaz hogyan válhat egy műszaki kompromisszumok nélküli klímamegoldás a szoba esztétikai értékét emelő  berendezési tárggyá.     Ha egy gyártó termék eléri a szinte tökéletesnek mondható működést és funkcionalitást, illendő egy kicsit továbblépni a vevők elégedettségének szolgálatában.   A DAIKIN, mely cég a világ legjobb légkondícionálóit kínálja, megtette ezt. Egy olyan nagyszerű dizájnnal ötvözte a hi-tech műszaki megoldását, amelyről egyszerűen muszáj írnom.  

Tovább
 

Komfortépítés éles helyzetekben

Tegye fel a legnehezebb komfort kivitelezési kérdéseket…. A válaszok magabiztossága garantáltan elkápráztatja.   A rendelkezésre álló műszaki megoldások problémái, nehézségei, korlátai a klíma, és még inkább a komfortrendszerek tervezési, „kitalálási” stádiumában - különösen, ha már egy közepesen összetett feladatról van szó - elég hamar kikristályosodnak. Mégis, ma még ritkán jutnak el a megoldást keresők addig, hogy „felfedezzék” azt a módot, ahogy a legkorszerűbb technológiák képesek ötvözni a különböző kialakítású hagyományos rendszerek előnyeit.

Tovább
 

Kevés pénzért jó megoldást kaphatnék? Van jó válasz!

A hagyományos technológiák tökéletes képviselője: Daikin nem inverteres split klímaberendezések.   Bár a Daikin úttörője az inverter technológiának és rendkívül kifinomult megoldásokat valósít meg ezzel a nagyszerű lehetőséggel, mégis gondol azokra is, akik szeretnék egy egyszerűbb, árcentrikus, de üzembiztos és a lehetőségekhez képest legprofesszionálisabb megoldással megoldani komfortkérdéseiket.  

Tovább
 

A Csillagok háborújának misztikus és kimeríthetetlen energiaforrása vagy a komfort megteremtésének valós, energiatakarékos módszere?

Tovább
 

Bumm-bumm-bumm!

Talán nem mindenkinek ez az első dolog, ami a gázfűtésről eszébe jut, de azért mégis! Talán érdemes beszélgetnünk arról, hogy milyen előnyöket nyújthat a hőszivattyús fűtés a gázfűtéssel szemben.

Tovább
 
 
Az összes kínálatunk
DAIKIN klíma
DAIKIN hőszivattyú
Midea klíma
Szolgáltatások - klíma
Minden gyártó
Split-Egyszobás megoldás
Multi split-többszobás megoldás
Hőszivattyú
Légtisztító
Sky Air ikerrendszer
Folyadékhűtő
Fan coil
Ablak klíma
Szolgáltatások
Listáz
   
+ Üzleteink
   
© 2010 Cool Airconditional Kft. Minden jog fenntartva. +36-1-272-1740, +36-66-446-602, info@coolklima.hu
Technikai partnerünk: IPMS Consulting Kft.