Hőszivattyú Tanácsadó Kiskönyv

Vajon van-e egy VALÓBAN működőképes és energiatakarékos

hőszivattyú lakások és családi házak fűtésére?

A válasz ma már IGEN!

 

A COOL Klíma olyan fűtési és hűtési hőszivattyús rendszert javasol Önnek, amely a gázfűtések megszokott kényelmét és megjelenését ötvözi egy valóban energiatakarékos műszaki megoldással.

A neve: DAIKIN Altherma

 

Miért jó ez Önnek?

 

1. Előny

Energiatakarékosság

A Daikin Altherma hőszivattyú a fűtési energia 50-80%-át a környezeti levegőből vonja el. A leghidegebb napokban a fűtési energia 50%-a származik a környezeti levegőből és 50%-a az elektromos hálózatból. A hűvösebb őszi-téli napokban, amikor már szükség van fűtésre, a fűtés 80%-a származik a környezeti levegőből és 20%-a az elektromos hálózatból.

 

2. Előny

Alkalmazhatóság

Az Altherma rendszer egy olyan kültéri egységgel rendelkezik, mint egy klímaberendezés. Ez elhelyezhető udvaron, erkélyen, háztetőn, így olyan lakásokban is alkalmazható, ahol nincs földterület a sokak által ismert talajszondás hőszivattyúk kivitelezéséhez. Az Altherma természetesen családi házak fűtése és hűtéseként is tökéletesen üzemel.

 

3. Előny

Teljes megoldás

A Daikin Altherma rendszer nem egy alkatrész, hanem egy komplett megoldásrendszer. Először is egy szimulációs szoftver áll rendelkezésre az előzetes energiafogyasztás kalkulálásához. A beltéri egység - amely olyan, mint egy fali kazán - minden olyan alkatrészt tartalmaz, amelynek egy részét, vagy mindegyikét külön-külön kell megvásárolni más gyártók hőszivattyús megoldásai esetében.

 

4. Előny

Üzembiztonság

Azok a hőszivattyúk, amelyek a külső levegőből „szerzik be” a szükséges hőmennyiséget, a nagyon hideg napokon kevesebb hőt tudnak termelni, mint amikor nulla fok körüli az időjárás. Ezért minden Altherma rendszer még egy biztonsági elemet tartalmaz: egy beépített fűtőbetétet, amely akkor is

biztosítja a szükséges fűtővizet, ha a külső idő a legzordabbra fordul.

 

Ha szeretné  tudni az összes előnyt akkor,

 

 

 

Igényelje az INGYENES „Hőszivattyú Tanácsadó Kiskönyvet” most!

 

 

 


Vezetéknév: *

Keresztnév: *

E-mail cím: *

Telefonszám: *

Ha 100%-biztonsággal meggyőződött arról, hogy a hőszivattyúval pénzt takaríthat meg, mikor vásárolna ilyen fűtési-hűtési rendszert?


Céges e-mail címmel iratkozom fel
Magánszemélyként iratkozom fel
*

: *

Ha magánszemélyként iratkozik fel, a Gazdasági Reklámtevékenység Alapvető Feltételeiről és Korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. Törvény, valamint az Elektronikus Kereskedelmi szolgáltatások egyes kérdéseivel foglalkozó 2001. évi CVIII. Törvény rendelkezései alapján a nevén és az e-mail címén kívül a lakcímét is el kell kérnem.

Ha Ön mégsem magánszemélyként iratkozik fel, ezeket az adatokat nem kell megadnia.


Irányítószám:

Település:

Utca, Házszám:

Regisztációt követően rögtön küldjük e-mail címére az e-bookot!